TÜM HABERLER

Doğan Turhan Bursu için son başvuru tarihi 15 Ağustos 2018!

İlk olarak 2014-2015 Öğretim Dönemi’nde başlatılan Doğan Turhan Bursu, İzmir Ekonomi Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölümü öğrencilerine, öğrenime devam ederken İEU burslarına ek verilen bir burs olmakla birlikte bölüm öğretim üyelerine de araştırma desteği sağlamaktadır.

KURUMSAL UYGULAMALARIN ADRESİ İZMİR EKONOMİ

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Lojistik Yönetimi Bölümü öğrencileri, firmalar tarafından uygulanan üretim, stok, malzeme, personel takibini içeren “SAP” sistemi eğitimi sertifikalarını aldı. İzmir Ekonomi Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölümü, SAP - Üniversite İşbirliği programı kapsamında firmaların üretimden, stoğa, satılan ürün sayısından alınan malzemeye, personelin takibinden bilgilerin kontrolüne dek kullanılan SAP yazılımın eğitimini alan 43 öğrenci iş yaşamına atıldı.

İZMİR EKONOMİLİ LOJİSTİKÇİLER İŞ DÜNYASIYLA BULUŞTU

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) İşletme Fakültesi Lojistik Yönetimi Bölümü öğrencileri, üniversite ve sanayi işbirliğine yönelik projeler geliştiriyor, firmaların lojistikte yaşadığı sorunlara çözüm önerileri sunuyor. Bu yıl 10.’su gerçekleştirilen “Üniversite – Sanayi İşbirliği” etkinliği kapsamında öğrenciler, planlama, operasyon, depolama, pazarlama, üretim ve taşımacılık gibi gerçek hayatta karşılaşılan problemler için firma temsilcileri ve akademik danışmanlar eşliğinde uygulanabilir çözüm önerileri geliştirdi.

Doğan Turhan bursu alan öğrencilerimiz belli oldu

2016-2017 Öğretim Döneminde Doğan Turhan Bursu almaya hak kazanan öğrencilerimiz belli olmuştur.

İZMİR EKONOMİLİ LOJİSTİKÇİLER ABD’DE FİNAL YOLCUSU

İzmir Ekonomi Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölümü endüstri mühendisliği ve yöneylem araştırması alanında lider kabul edilen INFORMS (The Institute for Operations Research and Management Sciences) tarafından gerçekleştirilen vaka yarışmasında finalist oldu.

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ DOĞAN TURHAN BURSU

İzmir Ekonomi Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölümü’ndeki başarılı öğrenciler, Doğan Turhan Bursu ile öğrenimlerine devam ediyorlar.

IEU Lojistik Yönetimi Bölümü 2. Aliağa Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi'nde.
Bu yıl ikincisi düzenlenen Aliağa Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi 23-24 Ekim tarihlerinde gerçekleşti. Aliağa'da düzenlenen zirvede, Liman ve Lojistik sektörünün sorunlarının belirlenmesi ve çözümler üretilmesi konusunda sektörün önde gelen firmaları bir araya geldi.

IEU Lojistik Yönetimi Bölümü ve Bremen Üniversitesi işbirliği

IEU Lojistik Yönetimi Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Işık Özge Yumurtacı 31 Temmuz 2014- 01 Eylül 2014 tarihleri arasında Bremen Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölümünde misafir öğretim elemanı olarak bulunacaktır. Işık Ö. Yumurtacı'nın çalışmaları tedarik zinciri(lojistik yönetimi, perakende tedarik zinciri ve performans yönetimi üzerinedir.

Özgür Özpeynirci TÜBİTAK ve İEÜ desteği ile Fransa'ya gidiyor.

Lojistik Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Özgur Özpeynirci, TUBİTAK ve İEU desteği ile araştırma yapmak üzere altı ay süre ile Fransa'ya gidiyor.

Özgür Özpeynirci üniversitenin üçüncü ve fakültemizin ilk TÜBİTAK 3501 Kariyer projesini tamamladı.
Lojistik Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Özgur Özpeynirci, üniversitenin üçüncü, İşletme Fakültesinin ise ilk TÜBİTAK 3501 Kariyer projesini tamamladı.